Post by nabmesejahrslov on Mar 6, 2022 21:33:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakkida kulda ▞▞▞
▞▞▞ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib see rakendus, kuid mänguga on seotud palju reklaame. Pildid/graafika ja tegelik mänguviis on suurepärased, kuid iga mõistatuse vahel peate vaatama pikka reklaami. Pusletükkide kõrval olevat bännerreklaami saab lihtsalt puudutada ja see tõmbab sind mängust välja. Kui väljute, olete sunnitud vaatama teist reklaami, et jõuda tagasi oma kohale. Väga masendav!!
Ma armastan mõistatusi, kuid vihkan reklaamide katkestamist. Mul ei ole reklaamide vastu midagi, ma lihtsalt vihkan seda, kui olen mõistatuse keskel. Samuti lakkab see minust keset mõistatust.
Mulle meeldivad mõistatused, kuid rakendus jookseb pidevalt kokku, ei salvesta teie tehtut, mistõttu teen samu mõistatusi rohkem kui korra. Olete rakenduse mitu korda desinstallinud ja uuesti installinud. Sellest on kahju, sest kui see korralikult töötaks, oleks see suurepärane rakendus. Ma ei tea, miks nad lihtsalt ei saa asja korda. See on masendav!
Tähtede saamine on üliraske, kas te palun teete kogumise lihtsamaks, sest ma tahan jõuda 5 või 10 tasemeni, kuid see on kõik, nii et palun tehke tähtede saamine lihtsamaks. Aga ma arvan, et see on tõesti hea mäng, nii et jah.
Tahtsin lihtsalt teha puslesid, mida mulle meeldib teha ja mida ei pea maksma. Ma ei pane reklaamide vastu midagi, kuid mul pole lihtsalt valikut, mida mulle meeldib teha.
Olen seda mängu mänginud üle aasta ja mulle meeldis see seni, kuni pidin tahvelarvuti taaskäivitama ja mängu uuesti installima. Kui ma uuesti installisin, oli reklaam kontrolli alt väljas niivõrd, et see rikub kogemuse. Ostsin enne uuesti installimist puslepaki, mis blokeeris reklaamid, kuid uuesti laadimisel see ei töötanud. Sellel rakendusel peaks olema võimalus tüütust reklaamist vabanemiseks uuendada. Varem soovitasin rakendust, aga enam mitte.
Armastan Seda on lõbus ja lihtne mängida
AB Transformers Arkaadmängud vvf
Maksin reklaamide eemaldamise eest ainult selleks, et avastasin, et rakendus on neid ikka veel täis. See on eksitav ost, kuna see eemaldab need ekraanilt, kuid kohe pärast reklaamide ostmist pidin ma seda vaatama, et jätkata nuputamist.
Mulle meeldib taustamuusika ja seda on lihtne mängida, eriti kui teile meeldib mõistatusi.
Suumi! Suumi! Suumi! Palun!!!! Kas lisaksite näputäis tüüpi suumifunktsiooni?
See on imeline mäng. Ma armastan seda. TEE ROHKEM MUSLETUSID!!!! Nad on toredad.
Mulle meeldib pusle teha, pilte on üsna lihtne teha.
See on digitaalne pusle. Palju reklaame, üsna sujuv mäng, kuigi mul oli see tõrge ja külmus mul kolmanda pusle Inplayed with ajal päris kõvasti. Graafika on kena, puhas ja selge, mis teeb tükkide kokkupanemise palju lihtsamaks kui ebaselgete kujutiste tõttu arvamise. Sellel on erinevad raskusastmed, nii et see on üks neist ajahävitajatest, mida näen mängimas vanemaid lapsi kuni täiskasvanuteni (ei ole mäng teie keskmisele 3-aastasele, ilma suure pettumuse ja abita!) Üldiselt korralik mäng. ***Ainus põhjus, miks ma sellele rohkem tähti ei anna, on nii varajases mängus (isegi mitte 10 minutit) esinenud suur tõrge ja näiliselt liiga suur reklaamide arv. Kuid nende kaitseks on enamik neist enam-vähem vabatahtlikud (suurema hulga müntide jaoks, mis on minu arvates alati vajalikud mängu jätkamiseks). Ainult 1 avanes tegelikult ilma, et ma oleksin sellel 6 mõistatuse ajal klõpsanud, ja see oli osade vahel, seega võib olla võimalik läbi mängida ja reklaami saada ainult iga 4 või 5 mänguvooru järel.
ARMASTAN SEDA!!! Unistan alati puslest ja seda ka tegin! See oli minu unistus sooritada puslesid! Ja siin on puslede ja puslede mäng! Suur tänu kellegi eest, kes selle mängu tegi. SUUR SUUR AITÄH SULLE!!!!!
Hea mäng, ainus asi, mis mulle ei meeldi, on see, et sa ei saa puslesid teise pusle tegemiseks vahetada, kui oled ühe pusle keskel ja soovid vaheldust 👌👌
Proovisin seda pikka aega. Ma isegi maksin mõnda aega. 30 dollarit kuus on sellise kohmaka mängu jaoks liiga kallis! Suumifunktsioon pole kaugeltki intuitiivne ja piirab väljakutset. Uusi mõistatusi saate ainult tohutute pakkide kaudu, mis võtavad palju ruumi ja mida on tasuta versioonis raske hankida, välja arvatud juhul, kui teete kõiki ülesandeid ja mängite uuesti läbi juba tehtud mõistatusi, et teenida piisavalt punkte, et saada üks uus viiekümnest puslest koosnev pakk. Reklaamid olid ebameeldivad. Meeldisid funky tükivormid ja mittevalge bg.
Mulle meeldivad väga Disney mõistatused ja faktid, mida saate mõistatuse täites teada! Väga armas! Mu tütrele meeldib see 🧩🖼️🎓📖💙😄👍
Sõltuvust kõigile, kes armastavad mõistatusi. Missioonid on suurepärased ja hoiavad mind konksul.
Virtuaalsete puslede kokkupanek on väga lõõgastav. Kasutan seda enesehoolduse vormina.
Nagu paljud teised on öelnud, on mõistatused suurepärased ja ma oleksin hea meelega andnud 5 tärni, kuid järsku avastan, et tavaline taust on astunud värvilisele, mis muudab taustal eelvaatepildi nägemise võimatuks. Olen seda rakendust juba pikka aega kasutanud ja kuulutustele rõõmsalt vastu pidanud ning olen varem ostnud palju pildipakke. See tundub mulle näpunäide, et saada meid asja ostma, kuid see on väga kallis, 100 dollarit aastas, nii et selle asemel lõpetan selle kasutamise. Nüüd on neil üks kuulutuste vaataja ja piltide ostja vähem.
Mulle meeldib mäng väga. Sellel on sujuv üldine disain, ilusad pildid, mida mängida ja see hoiab kogu asja nauditavana uute pakettide ja sündmustega. Mõnikord võivad reklaamid olla tüütud. Mida ma tahaksin näha ja mida ma puslerakendusest tõesti tahan, oleks mitme mängijaga funktsioon. Ma tahan ruumi, millega mu sõbrad saaksid liituda ja jälle lahkuda ning kus saaksime kõik koos töötada (võib-olla punkte jagada)! Kui teil oleks selline funktsioon, annaksin 5 tärni
OK, kuid reklaamide toimivus on ebaühtlane, mis on masendav. Lõpuks desinstallisime rakenduse, kuna reklaamid tüütasid mind liiga palju (puudutasin ühe jaoks sule X-i ja see viis mind ikkagi Google Playsse!) Ma ei tahaks maksta väikest ühekordset summat reklaamide eemaldamise eest, kuid ei leidnud see valik. Kui suudate reklaamide toimimist taluda, on see lõbus.
Tõeliselt sõltuvust tekitav imeliste piltidega. See lihtsalt läheb paremaks.
Jällegi reklaamipõhiste mängudega. Alustate mõistatust - vaatate reklaami, lõpetate mõistatuse - vaatate reklaami. Olete ekraanide vahel – vaatate reklaami. Reklaamide eemaldamise eest peate maksma. See peab olema FTC kaebus kõigi mobiiltelefonimängude kohta. Olen väsinud sellest, et mul keelatakse mängu nautimast reklaamide vaatamise tõttu. Teate tõesti, kuidas niigi vaestelt inimestelt õigusi ära võtta.
Magische Puzzles Jigsaw spiele Geduldsspiele bje
Pole mitu päeva mängida saanud...midagi ei lae...puslesid ei laadita jne
See on lõbus! Pole veel kindel, mida kõik hüved tähendavad, kuid mõistatusi on lõbus teha. Jah, on reklaame, kuid kui te neid vaatate, saate tasu ja reklaamid on lühikesed ja isegi huvitavad. Lõbus viis aja veetmiseks, kui ootad kedagi või midagi.
Hämmastav
Seda rakendust on lõbus teha. Tõenäoliselt naudin mõistatuste täitmist selle rakenduse ja sularahaalarmiga.
Чудо Пазлы - Игры Головоломки Головоломки qxyc
Ei saa laual vabalt ringi liikuda. Kahe sõrmega suumi pole. Sellel on suuminupp, kuid olete suuminud ühte neljast nurgast (ja te ei saa valida, millist). See on minu jaoks suur EI. Huvitav, kas Disney mõistab, kui pettumust valmistab selle rakenduse tehnoloogia.
Igapäevase mõistatuse eelvaate vaatamisega on probleeme. Täname abi eest, mida saate pakkuda.
Laadisin selle rakenduse alla enne COVID-19 ja mängisin igal õhtul. Kuni tänase õhtuni pole kunagi probleeme olnud. Olenemata sellest, millise pusle valin, "lõigake tükid" seisma ja siis saan teate, et see on aeglane ja kas ma tahan tühistada või oodata. Kui valin 'oota', saan sõnumi, et "juhtus midagi salapärast". Kas rakendusega on probleeme? Samuti proovisin teha pusle pöörlemise teel. See ajas mind hulluks ja enam ei tee.
Lahe mäng. Vapustav graafika, mõned reklaamid, kuid vastuvõetaval hulgal
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD புதிர் swt
Mõistatused on väljakutsuv ja lõbus teha. Mulle väga meeldib saadaolev valik.
Mulle meeldis vana rakendus, kuid selles uues on tõesti liiga palju reklaame. Ma saan aru, et tasuta rakendused vajavad reklaame ja olen selle suhtes tolerantne, kuid iga mõistatus nõuab reklaamide vaatamist.
Mulle meeldivad värvid ja erinevad pusled. Leian, et see on lõõgastav.