Post by nabmesejahrslov on Mar 6, 2022 21:36:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish with flashcards! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish with flashcards! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody dużo pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish with flashcards! 2022 version ▞▞▞
Niesamowita aplikacja z mnóstwem słownictwa! Świetne do nauki zaawansowanej lub na pośrednim płaskowyżu.Wymowę słów można by poprawić, ale w sumie jest to doskonałe narzędzie
Byłoby świetnie, gdyby nie dzienny limit ćwiczeń...złe tłumaczenia, zła obsługa synonimów
Bardzo lubię nowy UX
Dziesięć na dziesięć nauczyłem się wszystkich ważnych słów, takich jak drukarka laserowa i klub nocny B)
Nie mogę znaleźć żadnych czasowników do nauki
Właśnie wypróbowałem tę aplikację kilka dni temu. Wygląda na to, że działa dobrze. Potrzebowałem aplikacji ze słownictwem, w której mógłbym tworzyć własne listy słówek na podstawie moich lektur.
Świetnie nadaje się do nauki powtarzania. Podoba mi się opcja przeliterowania słów.
Learn Spanish - Vocabulary (Hello-Hello) Alternatywy i ...
Genialna aplikacja !! Ostatnio natknąłem się na wiele aplikacji, ale ta aplikacja i sposób jej nauki jest naprawdę niesamowity i działa. Będzie świetnie, jeśli w przyszłości będą dodawać nowe słowa.. Przy okazji dostałem też moją pełną wersję!
So many other students wanted to learn Spanish, and as part of my studies I took classes on European integration and so on, European law and... so it was
Świetne do zbierania nowych słów.
To jest takie dobre. Zawiera nie tylko słownictwo, ale także kilka zdań, w których słowo jest używane, i wszystkie dźwięki. Robisz to kilka razy dziennie, a słowa powoli docierają.
Испанский язык: учить слова Образование vgzx
Było miło, dopóki nie dotarłem do paywalla. Jeśli szukasz darmowej aplikacji, nie trać czasu.
Ta aplikacja była dla mnie naprawdę skuteczna, w tym powtarzanie za pomocą powiadomień i ograniczenie mojego słownictwa do określonych kategorii na raz. Uczę się hiszpańskiego na poziomie średniozaawansowanym i wciąż mam dużo słownictwa do nauki w tej aplikacji. I to nic nie kosztuje!
Learn Spanish with flashcards! 教育 wza
Zapewnia wystarczającą ilość powtórek i powtórek nie tylko do początkowej nauki słownictwa, ale także do zapamiętania słów poznanych wcześniej.
Świetna aplikacja z dobrymi słowami i świetnym dynamicznym systemem pamięci opartym na czasie. Wysoce zalecane. Ostatnie ulepszenia są świetnym dodatkiem do już dobrej aplikacji
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة Kelime sjpl
Pobieranie Learn Languages - Flashcards dla PC Bezpłatne. ... Zainstaluj Learn Languages - Flashcards na swoim komputerze ... Busuu: Learn Spanish.
aplikacja ulega awarii przy każdym kliknięciu w menu. bez wsparcia
Używam tej aplikacji od kilku miesięcy i naprawdę zmieniła ona moje słownictwo. Cieszę się, że czekałem na napisanie recenzji, ponieważ bardzo podobają mi się nowe aktualizacje (zobacz, ile słów pozostało do napisania, wybór recenzji lub nauka nowych słów itp.). Ta aplikacja jest łatwa w użyciu i dość trudna do nauki dzięki regularnym przeglądom i przypomnieniom.
Dokładnie to, czego szukałem. Zastępuje karty flash
Świetna aplikacja!
Learn Spanish with flashcards! آموزش qsp
Zabawny i łatwy sposób na naukę.Eliminuje kłopoty z nauką nowych słów i automatyzuje wszystko za Ciebie. Uwielbiam to, jak strategicznie pomaga ci powtarzać słowa, dzięki czemu zapadają w twoją pamięć.
Jeden z najlepszych app.It brakuje tylko zdjęć.
Learn Spanish with flashcards! 12+ - App Store
Jedna z lepszych, jeśli nie najlepsza, aplikacji do słowników. Zakładając, że algorytm opiera się na powtarzalnej, rozłożonej, interwałowej nauce, aplikacja rywalizuje z Anki w zakresie budowania podstawowego słownictwa. Godny dodatek do arsenału materiałów edukacyjnych każdego poliglota. Dziękuję programistom.Świetna aplikacja do zapamiętywania nowego hiszpańskiego słownictwa. Bardzo chciałbym móc szybko zapisać niektóre przykładowe zdania w jednej z moich niestandardowych kategorii. Tak wiele dobrych, które chcę zapamiętać, ale muszę zrobić zrzut ekranu, a następnie wpisać je, ponieważ nie możesz nawet skopiować zdań.
Najlepsza aplikacja ze słownictwem, jaką kiedykolwiek widziałem. A ja jestem nauczycielem języka. Rozprzestrzeni się!
Bezużyteczna płatna aplikacja z bardzo ograniczonym darmowym dostępem w porównaniu do innych aplikacji dostępnych za darmo PARA aprender Espanol. Znowu pobrane i uczy tylko pięciu słów dziennie…, ponownie odinstalowane.
5/2- Działa świetnie. Podoba mi się struktura procesu uczenia się.
To przydatna aplikacja! Jak dotąd działa dobrze.
Learn Spanish with flashcards! Læring olfd
Motywuje mnie do dalszej nauki.
Spanish Language Flash Cards Post It® Notes Easy To Learn Stick-On 2 x 100 Words | Everything Else, Educational | eBay!
Łatwo konfigurowalne karty flash. Naprawdę pomaga mi budować słownictwo, a przykładowe zdania pomagają zapewnić kontekst.
Prosty. Łatwy w użyciu. A jeśli chcesz pozbyć się reklam, to tylko 3,00 USD