Post by nabmesejahrslov on Mar 6, 2022 21:51:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί γεννήτρια χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star 2022 version ▞▞▞
με πήγε από την αρχή ενώ είχα κάνει σύνδεση μέσο email
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορώ να το απολαύσω όσο νόμιζα λόγω αυτών των ατελείωτων διαφημίσεων. Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται στην οθόνη μου για κάθε επίπεδο, ακόμα και όταν τελειώσω το παιχνίδι.
Δρόμος για πολλές διαφημίσεις
Καταστράφηκε από διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο και στη μέση του παιχνιδιού. Έχετε καταστρέψει ό,τι θα μπορούσε να ήταν μια καλή εμπειρία παιχνιδιού. Όχι μόνο αυτό, παγώνει και δεν σας δίνει την αντίστροφη επιλογή εάν τα χάσετε σε μια λήψη. Αυτή η αντίστροφη επιλογή αποτυγχάνει να λειτουργήσει. Επιπλέον, χρειάζεστε περισσότερες αναβαθμίσεις και επιλογές. Υποθέτω ότι πρέπει να είστε νέος στην ανάπτυξη παιχνιδιών λόγω του slobbiness αυτού του παιχνιδιού. Θα γίνετε καλύτεροι με την εμπειρία με την πάροδο του χρόνου.
Μετά την τελευταία ενημέρωση ο χρόνος των αναλογιών έχει μειωθεί στα 5 δευτερόλεπτα στο μεγαλύτερο ποσοστό τουλάχιστον. Πολυ σωστή κινηση
Διαφημίσεις κάθε 10 δευτερόλεπτα. Αι γαμ
Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίζεις όταν βαριέσαι και έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο είναι ένα διασκεδαστικό άθλημα
Καλό
Ωραίο παιχνίδι, αλλά ο τεράστιος αριθμός των προσθέτων το καθιστά αδύνατον να παίξει. Θα ξοδέψετε κυριολεκτικά περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις παρά παίζοντας πραγματικά. Θα γίνει απεγκατάσταση.
Μακάρι να μπορούσαμε να παίξουμε μόνοι μας μπορεί να το διαγράψει
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα αγαπημένα μου, αλλά βάζω 4⭐αστέρια γιατί όταν ο αντίπαλός μου παίρνει την μπάλα πρέπει να ξεκινήσω αυτό το επίπεδο από την αρχή😖⭐⭐⭐⭐
Καλο
Αργή. Να. Φόρτοση
Από τα καλύτερα παιχνίδια για μένα παίρνει ένα αστέρι απλά κατεβάστε το
Είναι πολύ καλό παιχνίδι, αλλά εάν το παιχνίδι είναι συνδεδεμένο με τα παιχνίδια της Google, θα είναι εύκολο και μόλις εγκαταστήσετε ξανά το παιχνίδι, μπορούμε να παίξουμε εκεί που σταματήσουμε
Νομίζω ότι το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου διαφημίσεις και τα επίπεδα είναι τόσο διασκεδαστικά. Πρέπει να δείτε αυτό το παιχνίδι
Διαφημίσεις με λιγο παιχνίδι!!
Soccer Super Star ખેલ કૂદ myz
Πάρα πολλές διαφημίσεις Θα το αφαιρέσουν
Καλή φάση
Πολύ καλό παιδί για το πούτσο
Μόλις άρχισα να παίζω αλλά μέχρι στιγμής είναι διασκεδαστικό. Μάλλον θα δώσω υψηλότερη βαθμολογία όσο περισσότερο το παίζω.
Πραγματικά είναι ωραίο παιχνίδι αλλά έχει άπειρες διαφημίσεις. Απαράδεκτο
τελειο10000009000000000000
Μου αρέσει αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις!!!
👍
Ωραίο παιχνίδι αλλά τόσο βαρετό προτείνω σε όλους σας να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι μην ακούτε τις κριτικές όλων χωρίς προσθήκη και παιχνίδι εκτός σύνδεσης δίνω μόνο 3 βαθμολογίες γιατί είναι ένα βαρετό παιχνίδι αλλά θα έρθει δύσκολο επίπεδο αφού φτάσετε στο επίπεδο 100.. .😊😊😊😊
Χάθηκα τόσες πολλές δυνατότητες ειλικρινά, προσθέτει ότι κυριολεκτικά άρχισε να επιβραδύνει το τηλέφωνό μου με κόβει την εφαρμογή, στέλνοντάς με στο play store για αθροιστικά παιχνίδια με σκουπίδια που δεν αρέσουν πραγματικά σε κανέναν ή απλώς στέλνοντάς με σε μια προσθήκη βασικά για κάθε λεπτό του χρόνου παιχνιδιού λαμβάνοντας 3 περίπου λεπτά προσθήκες
Σε ΜΙΑ από τις διαφημίσεις σας είδα το κουμπί "Χωρίς διαφήμιση εξόδου"! Ασχημο παιχνίδι.
Καλό παιχνίδι, το αρχικό επίπεδο είναι κακό. Τα άλλα είναι καλά πολύ καλά
Πολύ καλό παιχνίδι 🎮👍🤌
Soccer Super Star Спортивні ytui
Verbung verbung verbung ciao
Τέλειο παιχνίδι. Πάρα πολλές διαφημίσεις 😒. Άρα δεν είναι δυνατό να παίξεις
Πάρα πολλές διαφημίσεις! Γελοίος!
Περνάει η ώρα ευχάριστα... Μια χαρά
Το παιχνίδι είναι φοβερό και βρίσκομαι στο επίπεδο 130 σε μόλις δύο ημέρες. Αυτό το παιχνίδι έχει χαλάσει μέρες και νύχτες. 😂. Έχω άλλες δύο προτάσεις για να κάνω πιο ενδιαφέρουσες. 1. Τα αστέρια που κερδίζουμε δεν ωφελούν. Κάντε τα χρήσιμα όπως "Κατάταξη του παίκτη" ή "Πρωτάρης" "Αρχάριος" .... 2. Κάντε καθημερινά εργασίες και προσθέστε κέρματα για να αγοράσετε αντικείμενα όπως ισχυρά παπούτσια ή πουκάμισα υψηλής κατάταξης για να κάνετε τον παίκτη πιο πολύτιμο.
Ενδιαφέρον και απολαυστικό παιχνίδι... έπαιξε μέχρι το επίπεδο 520, κέρδισε 40 κύπελλα, 4 μετάλλια, 1287 αστέρια, σημείωσε 448 γκολ και έκανε 195 ασίστ. Προτείνω στους προγραμματιστές να προσπαθήσουν να το κάνουν μια κανονική μορφή αγώνα όπως το PS, αλλά να διατηρήσουν το swiping ως έλεγχος.ΜΠΡΑΒΟ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Το καλύτερο παιχνίδι πάγου που παίζεται ως ποδοσφαιριστής και δεν υπάρχουν διαφημίσεις εκτός και αν θέλετε να παρακολουθήσετε μία
Πολύ καλό αλλά πήξαμε στη διαφήμιση!
Υπερβολικά με τις διαφημίσεις αλλιώς όλα τα άλλα είναι καλά. Οι διαφημίσεις καταστρέφουν την εμπειρία.
πάρα πολλές διαφημίσεις. έχετε μία ευκαιρία να πασάρετε ή να κλωτσήσετε την μπάλα και αν δεν τα καταφέρετε, έχετε μόνο δύο επιλογές: αν θέλετε απλώς μια διαφήμιση 5 δευτερολέπτων, πρέπει να ξεκινήσετε το επίπεδο από την αρχή και αν θέλετε να επιστρέψετε ένα μπείτε σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να ακούσετε 30 δευτερόλεπτα διαφημίσεις. κυριολεκτικά πάντα κοιτάτε πολύ περισσότερες διαφημίσεις από οποιαδήποτε ώρα παιχνιδιού. είναι χάσιμο χρόνου. αν δεν το αλλάξουν, μην μπείτε στον κόπο να το κατεβάσετε.
Διαφημιστείτε διαφημιστείτε και διαφημιστείτε... τόσο πολύ εκνευριστικό. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου.
Soccer Super Star ስፖርት bdg
Η διαφήμιση είναι πάρα πολύ που με κάνει τόσο αηδιαστικό να συνεχίσω. Θα απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι τώρα λόγω της διαφήμισής σας. Προσπαθήστε να μειώσετε τις διαφημίσεις
Soccer Super Star - Sepak bola Olahraga fiy
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό. Μπορείτε να το παίξετε μέσω οποιουδήποτε δικτύου, αυτό είναι ένα από τα funist παιχνίδια που παίζονται
Εξαιρετικό παιχνίδι αλλά χάνει όλα τα αστέρια του και φυσικά το διαγράφω λόγο των υπερβολικών...κάθε βήμα έχει 10-15 δευτερόλεπτα διαφημίσεις... κούρασε
Τόσο διασκεδαστικό, έχω μπερδευτεί γιατί οι άνθρωποι γκρινιάζουν για το πόσες διαφημίσεις υπάρχουν το μόνο που πρέπει να κάνετε για να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις είναι να απενεργοποιήσετε το wifi σας ναι ξέρω αν το απενεργοποιήσετε δεν θα μπορείτε να κάνετε επαναφορά τόσο θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο παιχνιδιού.
Το υπέροχο παιχνίδι σας δίνει επικύρωση από την αρχή και δεν πληρώνει για να κερδίσετε 👏
Soccer Super Star ስፖርት llxz
Brick Monster: Epic Casual Magic Balls Blast Game Diverse rduz