Post by nabmesejahrslov on Mar 6, 2022 22:04:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Garden City Offline Farm ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Garden City Offline Farm IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatult punkte ▞▞▞
▞▞▞ Farm Garden City Offline Farm 2022 version ▞▞▞
Ma ei saa teie mängu avada, miks? Ma värskendan oma telefoni ja kõike, kuid see ei avanenud. palun kuulge mind, ma tahan seda mängu mängida
र ललववववयदव यरवदा,. लशशलशशशशलंवववननननननननननननननननननननननननृऋऋऋऋ .............. धधननननननननननननननशनशनशन
Mulle meeldib ge, sest mu isa oli põllumees
Võrguühenduseta talu aedlinna seiklusel on lisafunktsioonid ja liides. Olen sellest imelisest mängust väga sõltuvuses. Soovitan kõigil oma sõpradel seda mängida.
Tõesti hämmastav ja tõesti parim talu-aedlinna võrguühenduseta mäng. Mulle väga meeldivad selle suurepärased funktsioonid ja soovitan teil alla laadida...
Ma ei saa oma lauta ega silohoidlat uuendada ning mu kanade elupaik ja mesilaste elupaik kaovad, pole odav jätkata elupaikade ja loomade ostmist, mis pole üldse õiglane
Liiga hea rakendus .Vaikne erineb ülejäänud talude mängudest oma ainulaadne ja owsum ... Bravo Soovitan seda mängu teistele.
Mäng on hea...ainuke probleem on 🐝🐝🐝🐝... mis kasu on tarust, kui seda pole 🐝🐝🐝🐝 lendavad...kuidas mee abil eseme luua 🐝 kui pole 🐝 meelitage mesitaru... palun...pane lendavaid 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝 ümber mitte ainult liblika
Parim põllumajandusmäng, mida ma kunagi mänginud olen, kõik etapid on väga huvitavalt mängitud ja naudivad seda väga soovitavalt kõigile
Farm Garden City on täiuslik traktorisõidukogemus Google Play poes, kus on tõeline põllumajanduskogemus, see on kena meelt lahutav mäng.
Võrguühenduseta põllumajandusmäng aias on tõeliselt lõbus ja meelelahutus. Mängin seda iga päev ja soovitan kõigil oma kolleegidel see installida ja selle mängimist nautida.
Tore mäng .Aga loomades sektoinis mesilasi saada ei ole.Seega ma ei saa tellimusi täita...
Farm Garden City Offline Farm Strategy gask
See mäng on puutetundlik
Farm Garden City Offline Farm სტრატეგია ynjy
Tore mäng mulle meeldib😍 Tahtsin öelda, et tehke tootjate toodetele midagi erilist, aga ma lisasite viimases uuenduses tellimusi 😀 ikka on veel teha..mäng oli täiesti võrguühenduseta, kuid pärast viimast värskendust ei avane pusle enne võrguühendust 😥 miks ma ei saa ehitada rohkem kui 1 tegijat või elupaika?? Olen tasemel 25 ja tean, et see on viimane, mul on veel palju tühja maad ja liiga palju raha müüdud tellimustest, nendega pole midagi pistmist.. ootan järgmisi tasemeid 🤩
Parem koos teiste klubide ja üritustega
Halb.
Farm Garden City võrguühenduseta mängude rakendus on Androidis väga huvitav ja silmapaistev mäng. Jätkake arendaja
Farm Garden City mäng on Androidi parim ja silmapaistev mäng. Mul on väga hea meel seda mängu mängida. Soovitan soojalt kõigile.
Farm Garden City Offline Farm Strategia wzd
Taluaeda on väga lihtne kasutada, mulle väga meeldib see mäng, see mäng on nii vinge graafiline ja mängib ...
Hea
Ma soovisin, et saaksin seda mängu mängida, kuid kahjuks ei lae see isegi alla, et see avaneks, see on väga aeglane, allalaadimisriba vaevu liigub. Ma ei saa aru, mis viga on
Tõenäoliselt annan ma 0 tärni seal, et ei saaks loomadele retsepte või käsitööd teha? Avastasin, et tasuta toit kahanes ja tekitas minus kurbust, sest ma ei suudaks toita hiljuti soetatud loomi, kui see oleks päriselus, poleks sellest asja.
Dis-mäng pole installitud 😤😠
Laaditi selle alla 3 korda, iga kord lihtsalt tühi ekraan. Pettunud ☹️
Mängida ei saa, see ei lae!!
Tore mäng mulle meeldib😍 Tahtsin öelda, et tehke tootjate toodetele midagi erilist, aga ma lisasite viimases uuenduses tellimusi 😀 ikka on veel teha..
Fram Garden City mäng on väga huvitav mäng. See on suur võrguühenduseta põllumajanduse mäng. Soovitan soojalt kõigile oma sõpradele.
Kena mäng
See mäng on hea
Kaasaegne põllumajandus on üks parimaid ja toredamaid mänge. Selles on palju nalja ja palju meelelahutust. Mulle meeldib seda mängu väga mängida.
Võrguühenduseta põllumajandusmäng on parim aiandusmäng, mida ma mängin ja oma sõpradega jagan. Seda saab mängida võrguühenduseta. See on välja töötatud uskumatult ja oskuslikult.
Ayeee
see ei ole põllumajandusmäng, ma ei saa seda mängu hinnata, sest see on jube
Olen selle mängu installinud 4 erinevat korda... See tundub lõbus, kuid laadimisel ei juhtu midagi. See jääb lihtsalt tühjaks. Proovisin seda uuesti installida ja see teeb sama.
Tulevikuid on vaja täiustada. Mäng on vaja värskendada ja mängus on vaja leida tõrkeid.
Beach War: Fight For Survival Екшън rqcq
Farm Garden City võrguühenduseta mäng on väga ilus graafika ja väga huvitav mäng, selle mängu installimiseks on soovitatav liiga palju häid tasemeid
Ma arvan, et see on hea mäng
Hägune lugeda ja ei saanud looma aedikusse panna. Vajab täiustamist.
Ma laadisin selle mängu alla 4 päeva tagasi ja esimesel päeval mängin ainult ja sellest ajast alates näitab see mulle unerežiimis masinaid ja siiani ei saa ma masinat kasutada, ma ei saa midagi teha
Ei mitte
Mulle meeldib mäng väga, aga kuna jõudsin tasemele 25, siis ma ei saa enam taset tõusta, miks.
Ei saa 25. taset peenelt