Post by nabmesejahrslov on Mar 6, 2022 22:07:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Archero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Archero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod wiele wszystkich ▞▞▞
▞▞▞ Archero 2022 version ▞▞▞
Archero Actie mow
Gra nie jest taka zła, ale problem polega na tym, że za każdym razem, gdy toczę pojedynki bohaterów, uderzam innego gracza kilka razy, ale gra nie rejestruje tego, mimo że nie tylko pokazuje, jak go uderzyłem, ale także pokazuje obrażenia, które zadałem powinien zajmować się.
dobry
Więc gra jest naprawdę dobra, grałem w nią dawno temu, przeinstalowałem ją i zapisałem wszystko, co miałem. Jedynym powodem, dla którego dałem jej 4 gwiazdki, jest to, jak muszę ją trzymać, jest to naprawdę trudne i ja Mam tablet, ale jestem już do tego przyzwyczajony, więc jest to łatwe w użyciu, zabawne, powinieneś to sprawdzić Myślę, że Ci się spodoba. PA miłego dnia!
bardzo trudna gra. zabawna gra na początek. potem musisz zagrać 500 razy to samo lub zapłacić dużo pieniędzy, aby przejść na następny poziom. sugeruję, aby firma się wyluzowała. Jest to gra na telefon komórkowy. każda osoba, która lubi spędzać dużo godzin grając w gry, jestem pewien, że ma konsolę
To jedyna gra, w którą kiedykolwiek grałem, w której kupujesz pakiet za 50 dolarów i nie dostajesz ani jednej rzeczy na liście życzeń, ani nie dostajesz żadnego postępu, ponieważ z jakiegoś powodu ulepszenia zbroi i broni nic nie robią. Świetna robota chłopaki, dobrze sobie radzicie.... smh
Archero অ্যাকশন phoy
Konfiguracja routera, a także zarządzanie nim realizowana jest za pomocą aplikacji Tether dla urządzeń z systemem Android lub iOS. Router Archer
od wczoraj gra po tak nie działa... proszę o pomoc... próbowałem przeinstalować
Fajną Gra
Tryb normalny jest fajny, ale pojedynki są całkowicie zabugowane. Połowa twoich strzałów nie jest rejestrowana, a ja miałem własne strzały, kiedy wyraźnie się nie łączą
Niezwykle długa, żmudna dziczyzna, która została wydojona na sucho. Początkowo koncepcja jest przyjemna, ale w końcu postęp staje się zależny od szczęścia i, matematycznie mówiąc, czasu. Są dwie osoby, które powinny rozważyć zagranie w tę grę: 1. osoby lekceważące odpowiedzialność finansową i 2. osoby z niezdrową chęcią codziennego grindowania przez wiele lat, aby zobaczyć minimalną nagrodę. Jest tak wiele zmian QOL, które można by wprowadzić, ale obawiam się, że nadejdą one, gdy grind stanie się o wiele za dużo.
Sztuczki Archero: najlepsze poziomy do wyższych
na początku koncepcja była prosta i wciągająca. teraz jest tak wiele elementów i kolekcjonowania, że robienie czegokolwiek staje się przykrym obowiązkiem.
Oszustwo
Łatwa mechanika gry z solidnym ulepszeniem bohatera i wyposażenia poza walką. Zdecydowanie godnego łotrzyka przygody do grania bezczynnie.
Ta gra była świetna przed dzisiejszą aktualizacją. Okres. Wszyscy bohaterowie zostali osłabieni lub tłumy wpadły w szał. to grab gotówki. Muszą to zamykać
Gymnastics Superstar როლური თამაშები catp
Archero Cheaty na iOS
błędy buvsbugs najpierw zapisywanie działa Grałem w grę wcześniej i loterię nic nie zwalnia 1 jajko zwierzaka i 1 zwierzak został zapisany i miałem tyle dobrych rzeczy po drugie musisz trzymać iPada w górze, więc poruszanie się i zajmowanie się przenoszeniem jest takie denerwujące czarter zamarznie na loterii, a ty umrzesz jak bruh
Najgorsza gra Pociski trafiają w ciebie, gdy nawet cię nie dotykają, wrogowie i bossowie są stworzeni tylko po to, by cię zalewać, więc umierasz i oglądasz reklamę lub płacisz, ograniczony czas gry. Nie pobieraj w żadnych okolicznościach. Edycja: deweloperzy, jestem na 7. etapie i chociaż każde piętro ma losowego bossa, ale ostatni pokój ma obezwładnionego podwójnego bossa, który wystrzeliwuje tak wiele pocisków, że fizycznie nie da się uniknąć rund. To jest po prostu szalone, aby całkowicie zatrzymać graczy celowo.
Straszna gra. za mało sposobów na wyrównanie sprzętu.
Archero to jedna z moich ulubionych gier, z nową aktualizacją PvP przynajmniej zbalansuj walki oparte na rangach i wymuszaj weryfikację integralności gry z PvP, śmieszną ilość oszustów i ciągłe gubienie klejnotów, co sprawia, że całe pvp jest nużące, chociaż pierwsze 2 było niesamowite tygodni pvp nie było. napraw pvp pod kątem sprawdzania oszustw i dodaj gildie, jeśli jeszcze raz źle ocenisz 5 gwiazdek! Edytować; Uwielbiam aktualizację gildii, jednak kupa w wylęgarni jest bardzo głupia. Zaktualizowano do 4 gwiazdek ^ ^
Jak możesz grać, jeśli kontrola ruchu w grze nie działa i zawiesza się po ostatniej aktualizacji?
Świetna gra. Nie dostałem jeszcze płyty, ale chciałbym, żeby naprawili usterki, które się zdarzają. Mówię im, że mam problem i nikt nie odpisuje, aby pomóc rozwiązać problem. Zepsuje się tylko w niektórych trybach wydarzeń.. zatrzymaj usterkę, dam 5 gwiazdek.
Całkiem nieźle, bez prawdziwych wymuszonych reklam i jest całkiem uzależniające
Bardzo dobrze
Archero 2.7.1 Apk + Mod (High Damage / God Mode) for Android. Offline. Archer Heroes! Podmiot wkroczył w świat, w którym musisz się zatrzymać!
Ta gra jest niesamowicie zabawna i wciągająca, ale niestety niesamowita ilość reklam w tej grze jest niewybaczalna. Wydaje się, że połowa rozgrywki polega na oglądaniu reklam i zachęcaniu do wydawania pieniędzy na postęp w każdym najmniejszym aspekcie tej gry. Gdyby nie to, ta gra z łatwością miałaby 5/5.
To lagi i ciągle dostaję boczne strzały
To tylko symulacja reklamy. Chcesz innego życia po śmierci. Chcesz kilka reklam. Nie chcę energii. Ogłoszenie. To jak wiązanie Izaaka, tyle że to głównie złe przedmioty. 1 do 30 biegów daje ci dobre wyniki. Ale chcą, żebyś zapłacił za grę. Duh: Aktualizacja 18 grudnia 2021. Nadal to samo ze wszystkimi opcjonalnymi reklamami. Wciąż nie ma zysku bez zapłaty za grę.
Pula umiejętności stała się bardzo duża... sprawiając, że ta gra nie jest tak zabawna, jak kiedyś.
Archero მძაფრსიუჟეტიანი idky
Dobry zabójca czasu. Ma ciekawe dopalacze i wystarczająco dużo, abyś mógł kontynuować. Potrzebuje więcej poziomów!
To kiepskie, że oddali klan, który usunąłem, innej osobie. Wszystko dlatego, że nie grałem przez kilka dni. Dlaczego tak jest.
Pobieranie Archero dla PC - Gry - Fibonapps
Archero Action fomc