(Android/iOS) An Otaku like me has 2 Fiancees?! Anime Dating Sim хак за бесконачну издржљивост
Mar 6, 2022 22:10:12 GMT -5
Post by nabmesejahrslov on Mar 6, 2022 22:10:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ An Otaku like me has 2 Fiancees?! Anime Dating Sim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ An Otaku like me has 2 Fiancees?! Anime Dating Sim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за бесконачну издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ An Otaku like me has 2 Fiancees?! Anime Dating Sim 2022 version ▞▞▞
Свиђа ми се игра, али слот машина за добијање новчића ће дати 0 новчића ако тражите да погледате видео, а не постоји ниједан који би био лош.
Па.. Знам да ме геније никада не разочара.. ово је оно лепо
Ова прича је на много начина повезана. Срамота, школа, малтретирање. Па било је тешко, нешто се скоро догодило. Видим промену, прича је у извесном смислу била комплетна, развој лика је био леп. Надам се да и живот може бити такав. 🥰
Много волим
ја оцењујем другу јер је њен прави мизуки једини избор, а други имају бф(дечка) што ме тера да не бирам друга два само мизуки.
Игра је савршена. Заиста ми се свиђа прича и ако можете, ценићу другу сезону. Разлог зашто дајем ове повратне информације је зато што сам, када сам желео да поновим причу, завршио поглавље, али моје карте за причу се не учитавају. Остало је још нула сати, али нећу додати карту. Дакле, ако бисте могли да решите овај проблем, било би вам захвално. 👍
Не највећи. Није најгоре. Само просечно. Радња се чини основним и то је писање учинило предвидљивим. Ипак су ми се свидели ликови. У почетку сам ишао алл-ин за Цубаме, али сам брзо схватио да је Мизуки била та која је имала највише смисла за мене с обзиром да је она другарица Отаку и већ успостављена историја.Прочитао сам све ваше визуелне романе и гледао сам јапанску анимацију још од детињства, али једну ствар никада не разумем зашто ви момци мрзите нос, претпостављам да не волите радознале људе Све у свему, ваша апликација је одлична, али прича је заиста кратка Када завршим причу коју сам започео, осећам се као да сам изгубио нешто или некога, тако да је ваша прича заиста сјајна и интерактивна. Понизно вас молим да креирате још, молим #АСАП
Да, не могу то порећи, по мом мишљењу има добре уметничке радове, као и добру причу. Зато ћу дати ову оцену 5 звездица.
Одлична апликација за симулацију аниме упознавања!
Breach & Clear: Tactical Ops Strategiya phof
Осим врхунског избора (због чега никада нисам оценио 5 звездица), све је било савршено. Ово је постало број два у мојим омиљеним генијалним играма, мој број један је та магична школска игра, заиста забавна. Као и увек, на крају, прво ћу изабрати девојку која ми се заиста2 свиђа, а затим изабрати друге две девојке. Тбх, мало ме нервира чињеница да на крају и они добију дечка осим мене. То сам само ја😂. Само да кажем, МИЗУКИ је најбољи за мене👍.
Могао би да направим симс за састанке на Стеам-у или тако нешто. Сви ваши симови за састанке су прихватљиви за свакога ко тражи ову врсту игре, али недостаци ових игара као апликације са скоро обавезним микротрансакцијама ће убити било какво урањање и ангажовање у причи. Само игре коштају да се купе и онда ће ове игре бити много боље.
Постало је мало језиво и досадно је млати за рубине, али свеукупно је добра игра.
Добро добро добро добро ми се свиђа
Заиста сјајно искуство. Леп .
ова игра о отакуу, волим је хехе
Много волим игру, хвала, али је тако тешко изабрати између те 3 хаха
Обожавам ваше приче, то ме понекад држи на ивици и не могу да престанем да читам
То је сјајна игра Одувек сам желео да доживим овако нешто ирл да бих могао да разумем притисак МЦ-а кад год бирам некога или му помажем
Забављаћу се овом игром..
То је леп сим за састанке, вероватно један од најбољих које препоручујем
Молим вас, направите више својих игара. Сматрам да су веома интересантне.
Молим вас направите више јер сам и ја обожавалац анимеа. Лепо вас молим да више о овој теми.
Свиђа ми се прича, то је једна од најбољих игара за читање о усамљености. Топло га препоручујем.
Свидело ми се. Желим још рггххххх
Волим игру, завршна музика је одлична, али само 1 проблем који је премиум избор је експанзивна и даље је игра одлична.
Захваљујући овој игри, осећам се боље
није лоше, али требало би да преузмете додатне фајлове на Плаисторе довнлоад-у да бисмо могли да играмо даље
Ова игра је заиста забавна за читање коју ћете волети да читате и играте. х стр. м
An Otaku like me has 2 Fiancees?! Anime Dating Sim Simulācijas spēles njom
An Otaku like me has 2 Fiancees?! Anime Dating Sim Simulator dfmy
сјајно, немојте престати да правите ове игре
Заиста ми се свиђа прича, хехе, али ми се некако не свиђа избор јер не плаћам
Аааа ово је јако добро и још једна епизода ове игрице моја девојка је Мизуки и ви момци......
Уживао сам да читам о Отаку причи.
Толико волим ову игру
Моја девојка је таква кукавица ❤
Волим причу и највише волим Мизуки јер је уметност њеног лица овде најбоља. И њен дијалог је такође најбољи.
Као крај, не могу да видим овакву предстојећу утакмицу!!
занимљива игра за оно што јесте
Епизоде су биле мало кратке, али то чини причу дужом, одлично искуство које се топло препоручује другим играчима
Тако сам узбуђена да је тако сјајно